Етнографски музеј Београд

Member of Museums.EU
 • Скорашњи чланци

 • Категорије

 • Архиве

 • Конкурс за избор директора

  На основу члана 35. став 2. Закона о култури („Службени гласник РС”, број 72/09), чл. 26. став 1. и 45. став 1. тачка 9) Статута Етнографског музеја у Београду – Установа културе од националног значаја број: 1638/1 од 22. децембра 2014. године Управни одбор Етнографског музеја у Београду – Установа културе од националног значаја расписује ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА ЕТНОГРАФСКОГ МУЗЕЈА У БЕОГРАДУ – УСТАНОВА КУЛТУРЕ ОД НАЦИОНАЛНОГ ЗНАЧАЈА.

  Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања огласа у дневном листу „Политика“, издању за целу територију Србије.

  Пријаве са доказима о испуњавању услова подносе се у затвореној коверти Управном одбору Етнографског музеја у Београду – Установа културе од националног значаја, а преко Етнографског музеја у Београду – Установа култура од националног значаја, Студентски трг 13, 11000 Београд или лично на истој адреси у периоду од 9 до 15 часова, са назнаком „За јавни конкурс за избор директора Етнографског музеја у Београду – Установа културе од националног значаја“.

  Сва обавештења о јавном конкурсу могу се добити путем телефона: 011/2629951.

  Информације о конкурсу: Конкурс за директора

   

  У четвртак, 14. маја 2015. у Етнографском музеју у Београду – Установи културе од националног значаја, представили су се кандидати. У наставку можете прочитати предлоге програма.

  Предлог Програма рада Музеја 2015-2020 др Мирјана Менковић

  Предлог програма рада Музеја Саша Срећковић

  Биографија и програм за конкурс др Весна Марјановић

  Претражите сајт

  ×