Етнографски музеј Београд

Member of Museums.EU
 • Скорашњи чланци

 • Категорије

 • Архиве

 • Наступ хора „The International Belgrade Singers“

  Хор „The International Belgrade Singers“ гостоваће у Етнографском музеју у Београду 3. јуна у 19 часова са концертом традиционалних песама из целог света „Музичко ткање“ – диригент Олга Милићевић

  Уместо улазнице – добровољни прилог намењен Основној школи за заштиту вида „Драган Kовачевић“

  Хор „The International Belgrade Singers“, основан је 2012. године, под покровитељством Амбасаде Kанаде у Србији. Хор броји око 40 чланова и окупља представнике дипломатског кора, међународне заједнице, стране студенте на школовању у нашој земљи, као и домаће љубитеље хорске музике.

  Хор пева на више страних језика, изводи дела класичне и савремене хорске и џез музике, која су освежена специјално написаним аранжманима. Чланови хора су поносни на дугогодишњи хуманитарни рад који је усмерен на помоћ деци без родитељског старања, односно деци са посебним потребама. Сви концерти су хуманитарног карактера у складу са мотом хора: „Одужимо се својим доприносом заједници у којој живимо“.

  Хор „Тхе Интернатионал Белграде Сингерс“ од фебруара 2018. године води Олга Милићевић, Мастер диригент, асистент диригента хора Радио Телевизије Србије, оснивач и главни диригент неколико хорова у Србији.

  Претражите сајт

  ×