Наградни Гејм арт конкурс

Датум одржавања
20. јул -10. август
Тагови
Подели
Етнографски музеј у Београду у сарадњи са компанијом Вилерови гоблени (Wiehler Gobelin), SGA (Serbian Games Association) i Playstudios Europe отвара конкурс за пикселизацију и анимацију Вилерових гоблена.

Одаберите један гоблен из базе и удахните му нови живот. Циљ је да се што више детаља са слике анимира, како бисте себи осигурали шансу да освојите награду.

Ако се бавите 2Д или 3Д артом или анимацијом, графичким дизајном, концепт артом, илустрацијом, а волите видео игре или желите да се бавите гејм артом, нудимо вам несвакидашњу прилику да увежбате своје вештине и освојите сјајну награду!

 

УСЛОВИ ЗА КОНКУРС:

1. Сваки уметник или уметница могу послати само један рад
2. Радови се шаљу у .gif формату или као видео фајл
3. Радови морају бити урађени у pixel art стилу
4. Анимација се прави на основу једног од ових девет одабраних гоблена
5. Рок за слање радова је 10. август у 12:00 (подне)
6. Пошаљите радове преко овог линка

 

НАГРАДА

iPad 9, 64GB и посета београдској компанији Playstudios Europe и разговор са њиховим арт тимовима

Представљање свих радова и проглашење победника уз свечану доделу награде одржаће се на затварању изложбе Вилерови гоблени – слике иглом исликане у другој половини августа.

За одабир најбоље анимације окупили смо жири којег чине стручњаци из домаћих гејминг компанија и студија: Светлана Спасић, Lead Artist @Webelinx Games; Никола Дамјанов, Lead Game Artist @Nordeus; Ђорђе Марковић, оснивач @Bohemian Pulp.

 

Срећно!

Тагови
Подели
Иди на врх