Од 01. јула летње радно време Етнографског музеја

Датум одржавања
јул 2024.
Тагови
Подели
У сусрет летњим данима, Етнографски музеј уводи двократано радно време, како би се што боље прилагодили временским условима, летњој туристичкој сезони, школском распусту и годишњим одморима.

Током препорднева и поднева у периоду од 9 до 13 часова, врата музеја биће широм отворена за све, а посебно за наше најстарије и најмлађе суграђане.

Током поподнева и у вечерњим сатима од 18 до 22 часа, позивамо тинејџере, младе, туристе и госте нашег града као и сви који желе квалитетно и забавно да проведу време да посете наш музеј.

За све посетиоце музеја нудимо изложбе Мач, Читање боја као и Народну културу Срба у 19. и 20. веку. Како летњи режим почиње ми смо вам већ спремили нешто занимљиво.

У 20 часова 01. јула, имаћете прилику да вас сам аутор проведе кроз изложбу Мач које ће бити организована и 8. јула у исто време. За оне који желе да се упознају поближе са основним техникама мачевања, особинама и механикама деловања 04. јула за одрасле биће одржана радионица о рапиру.

За најмлађе посетиоце Етнографски музеј ће у току лета организовати нешто посебно. Они ће се имати прилику да се опробају у извлачењу мача из камена.

Дођи у Етнографски!

Тагови
Подели
Иди на врх